nu sa...

Det var ett tag sedan vi skrev, detta pga att vi har varit i Ambo, dar ar det strommavbrott varje kvall. Sa vi har inte haft tillgang till dator.

Vi har i alla fall varit i Ambo i 3 dagar. Dar sa akte vi upp i begen och red hast. Det var verkligen spannande. Det var alla vi tjejer plus svenskarna som bor pa WSG. De kom tillambo samma kvall som vi, sa vi bodde granne med de aven dara. efter att vi hade ridit klart saborjade alla att krava pegar av oss. Alla vart latt irriterade pa de som jobbade dara.. De e verkligen svart att saga nej till sa fattiga manniskor, men vi hade betalat for ridturen sa det rackte och blev over..

Nar vi anlande till addis igen kom det som en epetemi med sjukdommar.. Sa nu ligger 3 av 6 sjuka.. Tyvarr sa ar en av de sjuka ja.. sa dagarna har inte alls gatt snabbt. Finns inte sa mycket att gora nar man maste ha valdigt kort avstand till en toa.. Sa vi ligger hemma pa WSG och rullartummarna typ.. Men vi hoppas att vi ska bli battre snart. Trakigt att vara sjuk nar man ar hara...

Pa onsdag sa maste vi i alla fall vara friska allihopa. Da ar det julafton i Etiopien. Da ska vi fprst pa firande hos varan frisor. Sen pa kvallen ska vi och kolla pa fotboll. Nar vi var i Ambo var det 2 fotbollslag som bodde pa samma hotel som oss. Sa ett av lagen vart vi bundisar med. Sa de har fixat biljetter till oss pa onsdag. Sa nu ska vi bli fotbollsfruar pa riktigt.

En sak som ar valdigt roligt hara ar att sa fort vi ska gora nagonting sa drar vi igan en hel gata. Alla blir som engagerade i vara projekt. Allt fran att hitta en taxi till att kopa vatten. Men det ar roligt att sa manga vill hjalpa oss. Vi kan beh;va det ibland...

Nu ska vi ta och spela lite kort for att snart bege oss i sang..

Hoppas ni har det bra hemma! Vi tar hand om varandra och har det bra. Alla borjar byta farg till en liten morkare kulor nu.
Manga kramar fran oss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0